Dolkemenu hos Munken d. 26.09.2008.

Referat

Menuen.


Så skal vi have en forret med marinerede rejer, laks og lidt garniture. Serveres med brød bagt med Pilsnerøl.
Hertil skal vi have Risling Fra Halbeisen, hvis Jørn husker at tage flasken med fra beholdningen og derudover en Chardonnay fra Golan højderne i det nordlige Israel.

Hovedretten er ikke nogen hovedret; men en række småretter - pasta med tør ost, noget med svampe, fyldt skinke, bruchetta. Vi slutter med ost og brød.
Hertil serveres diverse rødvine fra Italien:
 

 

 

 


Bron & Ruséval 2006 fra CELLI. Sangiovese og cabernet 14,5%
www.celli-vini.com

Cicolina 2000 Vino nobile di Montepulciano 2000 13,5%

Pelago 1999 fra Umani Ronchi 13,5%
http://www.umanironchi.com/en/index.php

Antica Chiusina 2001 Vino nobile di Montepulciano 14,5%

Som nogen måske har bemærket er der ingen Sassicaia som ellers var den kultvin jeg gik efter. Philipson wine har sat sig på importen og de er svære at finde andre steder. Drikkeklare årgange ligger fra 1000,- og opefter. vel at mærke som 12 stks. pris!

Til kaffen bliver der en bid chokolade og en småkage.

Herudover bliver der budt på et lille udvag af amerikanske specialøl (Ommegang Unibroue og Lagunitas) Derudover er der danske bælleøl på dåse!