Dolkemenu hos KM d. 9.3.2012.

Referat

Menuen.
Menu, øl og vinliste.

Italienske øl fra Fabbrica del Birra Tenute Collesi og Birra Amarcord, Brøckhouse 3413 og danske industri
øl.

Forret:

Muslinger, stenbiderrogn og stegt tun. Eller hvad man nu kan få på dagen.

Hvide vine:

Franken

Riesling fra Stoeffler i Alsace.

Hvid bourgogne fra Chablis.

Bamberg (Må muligvis udgå da den er svær at skaffe i DK)

Blev besøgt på Alsace turen

Fra eneste distrikt i det ”rigtige” bourgogne, vi ikke nåede.

Hovedret:

Røget andebryst og røget culotte. Brød og kolde salater bl.a. med trøfler.

Røde vine:

Nordlund, Rondo druen, Avedøre.

Xx Lissabon, Portugal

Langhe, Nebbiolo druen, Piemonte

Amarone Valpolicella

Dessert:

Is

Vintage portvin 1999

Moscatel

Fra 2650 Hvidovre, hvor vi er

Fra portugal hvor vi skal hen.

Fra Barolo området

Den smuttede med selvom vi ikke har været der endnu.

Dem skal vi lære meget mere om.

Sød hvid dessertvin, som vi også vil stifte bekendtskab med i september.


Vin