Dolkemenu hos Klaus d. 19-10-96.

Menu   Vine  
  Velkomst    
Brudt parmesanost
Grønne oliven
  Il Campanone
Rød Lambrusco
  Forret    
Græske rejer   Villa Simone 1995
Hvid Frascati
  Mellemret    
Stegt sværfisk   Chateau D'arly 1992
Hvid Cotes du Jura
  Hovedret    
Strudsebøf   Siniscalco 1993
Vini del Marchesato
    Cascina Castlet 1989
Barbera druen
*
Piemonte
 
    Tasca D'Almerita 1992
Cabernet Sauvignon 15%
Sicilien
Diverse oste   Amarone 1992
Valpolicella
* **
  Dessert    
Frisk frugt og
italiensk mandelkager
  Picolit 1994
Hvid dessertvin
* **

 

 

* Druerne har efter høsten ligget til tørre
på f.eks. stråmåtter inden vinificeringen.
** Disse vine er det man i nyere faglitteratur kalder
for meditationsvine, p.g.a deres intensitet. (½ liters flasker.)