Menu og vinliste.

Møde for Ædedolkene hos Klaus 15.10.99.

 

 

 

Der indledes med fransk øl, mens vi samles og der afholdes generalforsamling.

(Meteor, Kronenbourg og Pelforth)

 

Velkomst: Riesling Spätlese trocken 1998 Graacher Himmelreich

Hvidvin fra Mosel fra særligt højtliggende mark.

 

Menu:

Forret: Svampesuppe

Mellemret: Foie Gras

Hovedret: Forskellige småretter alt efter udbud - Stegt fasanbryst, Carpaccio, røget struds….

Ost: Diverse oste

 

Vine:

Klassisk: Pouilly- Fuissé 1997 Joseph Drouhin

Udfordrer: Cloudy Bay Marlborough New Zealand, hvis Per ellers leverer!

Erstattes evt. af Muscat de Rivesaltes til Foie Gras’en.

Klassisk: Pommard 1. Cru 1993 Les Argilliéres Domaine Lejeune

Udfordrer: Errazuriz pinot noir reserva 1997, Chile

Klassisk: Chateau Branaire (Duluc-Dugru) Saint-Julien 1985

Udfordrer: SIMI 1995 Alexander Valley Californien

Klassisk: Bricchi Di Castelrocchero 1995 Barbera D’Asti fra Scarpa

Udfordrer: Valentin Bianchi 1995 Argentina